info@zinga.dk

Søg

Vilkår

Oversigt

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Zinga Danmark ApS.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Saga Trailer ApS.
Dokumentation og brugervejledninger til varen, hvis de findes, følger varen.

Leveringen anses for at være sket, når kunden har fået varen udleveret, eller når bæreren (postdanmark, danske fragtmænd) har placeret varen på en, af kunden, angivet lokation.

Risikoen for varer købt af Zinga Danmark ApS overgår til dig som kunde på leveringstidspunktet. Reklamation eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Zinga Danmark ApS, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Zinga Danmark ApS.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Zinga Danmark ApS har stillet dig i udsigt. Pris og betaling I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort.

Fortrydelsesret:  Zinga Danmark ApS yder 14 dages fortrydelsesret til kunder i det omfang som købeloven kræver, gældende fra den dag du modtager dine varer. Der ydes ingen returret til erhvervsdrivende.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Alle materialer på hjemmesiden omfattet af copyright må ikke uden Zinga Danmark ApS forudgående skriftlige samtykke eksemplarfremstilles, vises eller distribueres til nogen anden part end brugeren af hjemmesiden

Zinga Danmark ApS forbeholder sig enhver ret til at ændre, og slette brugerkontoer, og vilkår for brugerkontoer.

Når du er kontokunde bliver omkostningerne for forsendelse først udregnet på afsendelsestidspunktet, på den måde sikrer vi dig, den bedste og mest fleksible løsning.

Der tages forbehold for trykfejl, udgåede varer, afvigelser i produktbilleder eller produktspecifikationer.